For  presse

Instruktør Betina Birkjær fortæller:
Historien om træskæreren Gepetto der så brændende ønsker sig en søn, at han laver en trædukke (uden at have taget højde for forældreskabets udfordringer), er et festfyrværkeri af magi, absurde hændelser og et strejf af uhygge, der momentvis leder tankerne hen på ‘Alice i Eventyrland’. Det vrimler med talende dyr i alle afskygninger, en blå fe, en skurke-duo, en kæmpehaj og meget, meget mere. Vi glæder os meget til at dele den eventyrlige historie med publikum.
Instruktør: Betina Birkjær
Kapelmester: Christian Ulbæk
Balletinstruktør: Linette Bertelsen

B&U Teatret præsenterer Eventyret om F&R – inspireret af roman af Josefine Ottesen.
Manuskript og instruktion: Betina Birkjær.

Eventyret handler om kongen af Det smukke Land og hejrepigen Ea fra Fuglelandet, der sammen må tyde Spådommen for at frelse de to riger fra den truende og giftige sump.

Historien akkompagneres af musik, der er skrevet af Jan Schønemann og arrangeret for kontrabas, violin, altsaxofon og klaver af kapelmester Christian Ulbæk.

Det er B&U teatrets vidunderlige skuespillere i alderen 10-25 år, som leverer forestillingen, der finder sted i scenografi af Zdenek Musil og Sabine Mortensen.

Vi glæder os til at spille for jer!

Billetter: TRYK HER

B&U Teatret inviterer på en fly-fri rejse ind i den dybe jungle. Vores opsætning af “Junglebogen – Mowgli” bliver svedig og sjov, når skuespillere og musikere slår jungletrommerne an på det grønne scenetæppe omgivet af lianer.Alle medvirkende er mellem 10-25 år. Forestillingen er egnet for alle over 5 år. Varighed 2 timer inkl. pause.

Musikken leveres af Svendborg Musikskoles elever.

Instruktør: Betina Birkjær
Kapelmester: Christian Ulbæk
Scenograf: Zdenek Musil
Produktionsansvarlig: Marie Hauberg
Frivillig koordinator: Rikke Boje

                  Billetter: TRYK HER