For  presse


ALVORLIGT SPØRGESKEMA

Ved du, hvad klokken er?

Er du løbet efter en hvid kanin?

Føler du dig for lille til noget? For stor? Forkert til et selskab?

Har du svært ved at finde vej? Og har du spurgt kålormen?

Vil du møde en ven, hvis smil bliver hængende i luften?

Kan du vække en syvsover og spille kroket med et sæt spillekort?

Synes du, at de voksnes regler giver mening? Vil du hellere diskutere nonsens med en gal hattemager?

Kan du svare JA eller NEJ til det ovenstående er Alice i Eventyrlandlige noget for dig!

B&U Teatret er stolte af at præsentere Alice i Eventyrland

Frit inspireret af Lewis Carrolls børnebogsklassiker fra 1865.

Premiere: 29. april kl 16 (udsolgt)

Spilledage: 30, 31 & 1. april kl 16

Alder:  fra 6-110 år

Varighed: 100 min inkl pause

Pris: 120 kr

Manuskript: Jannie Schjødt Kold

Instruktør: Betina Birkjær

Scenograf: Kathrine De Place Bjørn

Musik: Uffe Ipsen og Louise Munch-Andersen

Produktion: Marie Hauberg

Administration: Fin Thygesen

Kom og vær med, når B&U Teatrets forestillingshold spiller deres egen fortolkning af H.C. Andersens udødelige eventyr. En musikalsk forestilling om kulde, varme og venskab.
Røverpige, finnekone, trold, Kay og Gerda står klar på scenen til at tage dig med ind i eventyrets tid og til kamp mod det onde. Spørgsmålet er, hvordan man vælger sin vej?
Det er B&U Teatret vidunderlige skuespillere i alderen 10-25 år, der sammen med unge musikere og balletdansere leverer forestillingen.
Varighed: 1 time og 45 minutter inkl. pause
Fra 6 – 110 år

Dramatiker Jannie Schjødt Kold har skrevet manuskript med udgangspunkt i improvisationer og idéer fra spillerne.

Vi har desuden komponist Trine Lund Sørensen på produktionen, der i samarbejde med unge musikere i Svendborg komponerer og spiller musikken til forestillingen.

Instruktør og produktion: Marie Hauberg.

Scenografisk/visuelt samarbejder teatret med Kathrine Bjørn fra billedskolen TOTEM og performancedesigneren My Lambertsen fra kunstgruppen SLØR.

BILLETTER >

Instruktør Betina Birkjær fortæller:
Historien om træskæreren Gepetto der så brændende ønsker sig en søn, at han laver en trædukke (uden at have taget højde for forældreskabets udfordringer), er et festfyrværkeri af magi, absurde hændelser og et strejf af uhygge, der momentvis leder tankerne hen på ‘Alice i Eventyrland’. Det vrimler med talende dyr i alle afskygninger, en blå fe, en skurke-duo, en kæmpehaj og meget, meget mere. Vi glæder os meget til at dele den eventyrlige historie med publikum.
Instruktør: Betina Birkjær
Kapelmester: Christian Ulbæk
Balletinstruktør: Linette Bertelsen

B&U Teatret præsenterer Eventyret om F&R – inspireret af roman af Josefine Ottesen.
Manuskript og instruktion: Betina Birkjær.

Eventyret handler om kongen af Det smukke Land og hejrepigen Ea fra Fuglelandet, der sammen må tyde Spådommen for at frelse de to riger fra den truende og giftige sump.

Historien akkompagneres af musik, der er skrevet af Jan Schønemann og arrangeret for kontrabas, violin, altsaxofon og klaver af kapelmester Christian Ulbæk.

Det er B&U teatrets vidunderlige skuespillere i alderen 10-25 år, som leverer forestillingen, der finder sted i scenografi af Zdenek Musil og Sabine Mortensen.

Vi glæder os til at spille for jer!

B&U Teatret inviterer på en fly-fri rejse ind i den dybe jungle. Vores opsætning af “Junglebogen – Mowgli” bliver svedig og sjov, når skuespillere og musikere slår jungletrommerne an på det grønne scenetæppe omgivet af lianer.Alle medvirkende er mellem 10-25 år. Forestillingen er egnet for alle over 5 år. Varighed 2 timer inkl. pause.

Musikken leveres af Svendborg Musikskoles elever.

Instruktør: Betina Birkjær
Kapelmester: Christian Ulbæk
Scenograf: Zdenek Musil
Produktionsansvarlig: Marie Hauberg
Frivillig koordinator: Rikke Boje

                  2020

I 2020 fik B&U Teatret nyt hjemmesidedesign. I forbindelse med dette lavede vi, blandt mange andre ting, denne fane “presse”, som indeholder en oversigt over vores officielle tekster og billeder knyttet til årets musical. Tekster og billeder fra (2019) hvor Per Sharvin instruerede Narnia med opførsel i Guldsalen (i Borgerforeningen) er f.eks ikke med endnu. Teatret har fungeret i 25 år og rigtig mange plakater er blevet trygt i forbindelse dermed. Med lidt research på B&U Teatrets kostumeloft, teknikrum, kontor mv, vil det måske lykkedes at bringe en komplet oversigt her på siden. Men et er sikkert. En udvidet oversigt vil komme.
nov. ’23
.